Sluit het

Waar bent u naar op zoek vandaag?

Typ een willekeurig woord en druk op Enter

BASAL-IQ™ technologie

Basal-IQ™ Technologie - Voorspelt hypoglycemie en helpt ze te voorkomen zonder vingerprikken.

t:slim X2 Insulinepomp met BASAL-IQ Technologie

De Basal-IQ™-technologie voorspelt hypoglycemieën en helpt het aantal gevallen van lage bloedglucosewaarden te verminderen en de duur ervan te verkorten. 

Hoe werkt Basal-IQ™-technologie?

Basal-IQ™-technologie maakt gebruik van Dexcom G6 (CGM) sensorwaarden om glucosespiegels 30 minuten vooruit te voorspellen. Het zal de insuline onderbreken als de sensorwaarden volgens de voorspelling onder 80 mg/dL zal dalen of als de waarde onder 70 mg/dL daalt.  

De insulinetoediening wordt hervat zodra de sensorwaarden beginnen te stijgen. Dit systeem is op de achtergrond actief zonder constante invoer.

Grafiek om uit te leggen hoe Basal-IQ technologie werkt

Verantwoord gebruik van de Basal-IQ™-technologie

Systemen zoals de t:slim insulinepomp X2™ met Basal-IQ™-technologie zijn geen vervanging voor actief diabetesbeheer, aangezien er veel voorkomende scenario's zijn waarbij automatische systemen hypoglycemie niet kunnen voorkomen. Basal-IQ™ is gebaseerd op continue CGM-metingen en kan de glucosespiegels niet voorspellen en de insulinetoediening niet onderbreken als uw CGM niet goed werkt of niet kan communiceren met uw pomp.

Gebruik uw pomp, infusiesets, reservoirs, en uw CGM altijd volgens de instructies en controleer ze regelmatig om te zien of ze goed werken. Let altijd op uw symptomen, houd uw glucosewaarden actief in de gaten en behandel volgens de aanbevelingen van uw arts. 

Over Making Diabetes Easier

VitalAire zet zich in voor de verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met diabetes. Onze teams voor thuiszorg bieden onze patiënten en hun naasten educatie, ondersteuning en personalisering van onze zorg. Onze missie: diabetes gemakkelijker maken.

#Makingdiabeteseasier

Our mission?

#Makingdiabeteseasier

Icon
Icon
Icon
Icon
x

De laatste informatie over Producten & Ondersteuning

Volg ons !