Sluit het

Waar bent u naar op zoek vandaag?

Ervaringsverhalen van t:slim X2 gebruikers

Verhalen verbinden en praktische ervaringen zijn ontzettend waardevol bij het kiezen van een insulinepomp. Want: hoe bevalt de pomp nu eigenlijk en welke voordelen brengt de pomp in het dagelijkse leven? Onze gebruikers nemen je mee in hun keuzes, uitdagingen en ervaringen met de pomp. Verhalen uit het hart. Lees je mee?

Postcard

Beginnen met de t:slim X2 insulinepomp

Denk jij erover na om van pentherapie over te stappen naar de insulinepomp of mag jij na 4 jaar een nieuwe pomp uitkiezen? Dat kan een lastige keuze zijn! Lees hier hoe onze gebruikers de start met hun t:slim X2 ervaren hebben. Waar liepen ze tegenaan en welke resultaten heeft de insulinepomp hen opgeleverd? Maak het jezelf gemakkelijk en lees hier hun verhalen.

Sporten en de t:slim X2 insulinepomp

Sporten met diabetes type 1 is voor velen een uitdaging. We moeten en willen graag bewegen, maar diabetes is grillig en bloedsuikers kunnen er zomaar voor zorgen dat het even helemaal niet lukt. Maar hoe gaat dit in combinatie met de t:slim X2 insulinepomp? Onze sportieve gebruikers delen hun ervaringen, lees ze hier.

Kwaliteit van leven

Dat een insulinepomp de kwaliteit van leven kan verbeteren, lezen we vaker. Maar wat betekent dit nu eigenlijk? In deze rubriek vertellen gebruikers van de t:slim X2 hoe ze de insulinepomp dagelijks ervaren en op welke manier de pomp hun leven heeft veranderd. Benieuwd geworden? Lees de inspirerende verhalen van onze gebruikers.

Kinderen met een insulinepomp

Kan mijn dochter de pomp zelf bedienen en past hij in de broekzak van mijn zoon? Kan ik meekijken van een afstand en hoe zouden de nachten verlopen met de pomp?  Allerlei vragen die je als ouder of verzorger van een kind met diabetes type 1 zomaar zou kunnen hebben als hij of zij gaat starten met een insulinepomp. Ouders vertellen hier hoe ze de pomp bij hun kind, met diabetes type 1, ervaren.

Wil jij jouw ervaring ook wat met ons delen?

Laat ons je gegevens via het contactformulier en wij nemen contact met je op

Over Making Diabetes Easier

VitalAire zet zich in voor de verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met diabetes. Onze teams voor thuiszorg bieden onze patiënten en hun naasten educatie, ondersteuning en personalisering van onze zorg. Onze missie: diabetes gemakkelijker maken.

#Makingdiabeteseasier

Our mission?

#Makingdiabeteseasier

Icon
Icon
Icon
Icon
x

De laatste informatie over Producten & Ondersteuning

Volg ons !