Stäng

Vad letar du efter idag?

Skriv valfritt ord och tryck enter

Integritetspolicy

september 2023

Vår personuppgiftsbehandling

Vi på Nordic Infucare bryr oss om och värdesätter din integritet. 

Vi lägger stor vikt vid att vara så tydliga som möjligt kring hur vi behandlar dina personuppgifter. Nedan kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i olika situationer samt vilka rättigheter du har när du kommer i kontakt med oss. 

Om du har några frågor angående vår behandling av dina personuppgifter, eller om du vill utöva någon av dina rättigheter, är du välkommen att kontakta oss via vår dedikerade e-postadress för detta ändamål: GDPR@infucare.com, eller ringa oss på telefonnummer +46 8 601 24 40. Vår postadress är Box 140 26, 167 14 Bromma.

Nordic Infucare ingår i Air Liquide-koncernen. Vill du komma i kontakt med vårt dataskyddsombud kan du använda formuläret i denna länk https://www.airliquide.com/group/contact-us-gdpr. Dataskyddsombudets postadress är Laurence

Thomazeau, Data Protection Officer, 75 quai d’Orsay - 75007 Paris. 

  • Är du användare av våra produkter? Då kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.
  • Är du kontaktperson eller annan anställd hos en av våra befintliga eller potentiella kunder, deltagare i våra kurser eller representant för vår leverantör? Då kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.
  • Vill du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter när du besöker vår hemsida? Då gör du det här.

 

Om Making Diabetes Easier

En kunskapsbank och mötesplats kring diabetes. Med fokus på sådant som gör vardagen, tillvaron och hela livet enklare och friare för dig som lever med diabetes.

Our mission?

#Makingdiabeteseasier

Icon
Icon
Icon
Icon
x

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Prenumerera