Stäng

Vad letar du efter idag?

Skriv valfritt ord och tryck enter

Linn Suchomel

32 berättelser

 På min fritid tränar jag mycket (ungefär 18 timmar i veckan) då jag är en elitidrottare som tävlar i triathlon. Triathlon innehåller grenarna simning, cykel och löpning. Jag har också diabetes typ 1 och det har jag haft sedan januari 2009.

 Sedan november 2011 har jag Dexcom och sommaren 2014 bytte jag från slangpump till Omnipod, dessa high-tech prylar har hjälpt.

Hej, mitt namn är Linn Suchomel. På min fritid tränar jag mycket (ungefär 18 timmar i veckan) då jag är en elitidrottare som tävlar i triathlon. Triathlon innehåller grenarna simning, cykel och löpning. Jag har också diabetes typ 1 och det har jag haft sedan januari 2009. I början hade jag inga avancerade hjälpmedel, jag mätte mitt blodsocker i fingret flera gånger om dagen och jag tog insulinspruta varje morgon och kväll samt inför varje måltid. Sedan november 2011 har jag Dexcom och sommaren 2014 bytte jag från slangpump till Omnipod, dessa high-tech prylar har hjälpt mig otroligt mycket. Här kommer du kunna läsa mer om mig och hur min vardag ser ut med träning och diabetes typ 1.

Fotograf: Malin Cederberg

Om Making Diabetes Easier

En kunskapsbank och mötesplats kring diabetes. Med fokus på sådant som gör vardagen, tillvaron och hela livet enklare och friare för dig som lever med diabetes.

Our mission?

#Makingdiabeteseasier

Icon
Icon
Icon
Icon
x

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Prenumerera